Spring sneak peak

spring sneek peak

 

Okej, vi är några månader från våren och det märks på både temperatur och butiksutbud. Vårkollektionerna har inte riktigt landat ännu och många, många minusgrader gör att det inte är högst troligt att jag kommer att svassa omkring i pennkjol, bara ben och ballerinas any time soon. Men jag kan ändå inte låta bli att drömma om ljusare dagar och behagligare temperaturer. Därför har jag samlat på mig en liten våroutfit och även om vissa plagg (läs skor och väska) är way out of my budget så tror jag ändå att den här looken sätter avstamp för min officelook i vår. På vårt kontor är det inte särskilt strikt dresscode. Självklart är det hel, ren och proper som gäller. Men det finns inga regler om kavajer, kjollängder eller täckta ben. Jag har ju en ganska ladylike-stil och gillar att klä mig i fina plagg som gör mig glad. Pennkjolar är väldigt tacksamma, de går att dressa upp med en söt blus och pumps. För en mer nedtonad look, som denna går pennkjolen att kombinera med en söt topp och ballerinas. Marint är verkligen en av mina basfärger i garderoben och i vår ska den nog få sällskap av rosa, rött, creme och lite otippat ärtgrönt!
Hur vill ni se ut i vår?
Väska från Michael Kors/Net-a-porter.com, randig topp från Ellos, pennkjol från Fornarina/Zoolando , ursöta ballerinas från Valentino/Net-a-porter, läppstift i farligt rött från YSL och klocka från Trivia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.