Absolut torka

SONY DSC

Tur att bildarkivet finns när inga bilder blev knäppta idag. Här är en bild från förra januari, då var jag mammaledig och lite mer inspirerad i bloggen än vad jag är just nu 🙂

Ni får ursäkta, kära trogna läsare. Min blogginspriation är långt ifrån på topp. Jag vet inte vad det är, men jag har helt enkelt ingen aning om vad jag ska skriva om. Efter sex och ett halvt år som bloggerska är jag lite bekymrad över min bloggolust. Jag hoppas verkligen att det beror på yttre omständigheter. Vinter, mörker, heltidsjobb, två små barn och drömmar om ljusare, varmare tider gör det lite svårt att leva här och nu. Men jag lovar att det blir bättre snart, jag hoppas ni finns kvar då. När ni ändå är här, kan ni inte ge lite input? Vad skulle ni vilja läsa om? Vilka inlägg är roliga?

Nä, nu är det dags att rycka upp mig. Den här veckan ska jag prioritera bloggen mer! Välkommen åter till en roligare bloggerska 🙂

0 tankar på “Absolut torka”

 1. Det går upp och ner och när tiden är knapp är det ganska lätt att det blir lite torka. Det kommer snart tillbaka, det är jag säker på! 🙂

 2. Antar att sådant kommer och går när man bloggat länge! Jag gillar dina matinlägg, dina små outfits typ den med fina vårbyxan! Ja jag gillar verkligen allt 🙂

  Kram

 3. Bästa Stina!

  Jag har faktiskt följt fin superba blogg i 5 år 🙂

  Tycker nog allra bäst om när du skriver om inredning och matlagning/bakning. Du levererar bilder på detta med skön känsla och egen stil! Du är den där pastellpersonen jag vill men inte vågar vara!

  Fortsätt snälla, älskar din blogg

  Kram

  Ida

 4. Jag gillar allt du bloggar om men framförallt inredning och kläder. Gillar ”dagens outfit”! Du har så fin stil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.