Lugnet lägger sig

20130118-191249.jpg

Hej mysfredag! Idag lyckades jag komma iväg tidigt från jobbet så jag rusade hem för att krama på fina barnen. Har nämligen knappt sett dem den här veckan. Vi hade fredagsmys deluxe i Majas rum med ostbågar, svtplay och gangam style. Innan jag fiskade upp kidsen smet jag förbi favoritblomsterhandlaren och köpte kruspiga tulpaner och sedan en sväng in på Konsum för oxfiléshopping. Det blir en klassiker här hemma mer köttet, bea, sallad, rödvin + på spåret, s sig bör en trött fredagskväll mitt i vintern.

Helgen bjuder på massa godsaker, men nu vill jag bara önska er en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.