Vårbyxor?

vårbyxor

 

vårbyxor by girleblogg featuring h&m
Egentligen är jag ju ingen byxtjej, det vet ni alla som har läst bloggen ett tag. Jag kan nog räkna gångerna jag burit byxor det senaste året på mina två händer. Ändå kan jag inte låta bli att bli lite kär i det här söta paret från H&Ms vårkollektion. De är pigga, glada och skriker soliga dagar. Tycker ni inte det? Jag tror att det kanske blir ett par sådana. De är så där ankellånga som är så snyggt. Jag skulle matcha gladbyxorna med blus från Zolando, kofta från Ellos, ballerinas från Asos, väska från Marc by Marc Jacobs/Shopbop och armband från Dyberg/Kern/Creative Lounge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.