Ebbot i vår

ebbot hm spring

 

Början på januari brukar betyda att H&M:s vårklatalog brukar dimpa ner i brevlådan, så även denna gång. Men tyvärr måste jag säga att jag blev grymt besviken för egen del, jag tror inte att jag hittade ett endaste plagg som jag vill klicka hem (!). Väldigt ovanligt. Till barnen fanns det dock en hel del godbitar. Eftersom liten snart fyller år kanske det passar bra att han får lite mjuka paket på födelsedagen? Jag ser fram emot att klä honom i fina, preppy plagg i år. Förra året var han ju fortfarande baby, men i år är han en liten grabb som kan kläs i mer ”riktiga” kläder. Jag tror att basen i hans garderob blir sköna tröjor, pikés, jeans, chinos och snygga skor. Det blir nog en beställning med dessa plagg från HM.com.
Till dagis måste det ju förstås vara funktionella plagg och skor Men till helgerna tycker jag att det är kul med en finare jacka och ett par tuffare skor.

Hur gör ni, särskiljer ni dagis/helg-plaggen åt?

0 tankar på “Ebbot i vår”

  1. Japp. Dels vill jag inte att de har de ”finaste”/mest ömtåliga kläderna eftersom man får vara beredd på mycket slit och släng, men mest vill jag känna att de har mjuka, bekväma, gosiga kläder. Troligen pga att jag har ”visst” dåligt samvete över att man skickar iväg dem i ottan. Även om jag vet att de har det bra, så vet man ju inte vad dagen har att erbjuda dem och då vill jag att kläderna skall funka för alla äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.