3xbokpepp

Januari är alltid en sådan restart-månad för mig. Trots att det fortfarande är mörkt, kallt och ganska grått känner jag mig ändå startklar. Speciellt i år. Jag kan för första gången på flera år säga med ryggen rak och hjärtat öppet att jag är precis där jag önskar att vara i livet. Jag är i ett fint förhållande, har två väldigt fina barn, ett hem jag trivs i, en familj som älskar mig och alltid finns där. Jag har vänner som peppar. Jag har hittat min balans med träning och kost. Jag har ett sprillans nytt jobb som ger mig massor, som lär mig, som utvecklar mig, som låter mig vara den jag är. I år fyller jag dessutom 30 år, något jag verkligen ser fram emot!

Mitt i den här känslan blir jag ännu gladare att läsa böcker av människor som har massor av bra tips, knep och boost att komma med. När jag fixat mina mål för januari ska jag belöna mig själv med ett bokpaket med följande titlar:

20130114-202229.jpg

Bodylicious av Sofi Fahman och Julia Fors. Den här har jag redan bläddrat i och Jag har haft förmånen att intervjua båda de här tjejerna, riktigt trevliga båda två. Boken innehåller både bra träningsknep och smarta tankar kring kosten.

20130114-202520.jpg

Äta, träna, leva! av Kristina Andersson och Erika Kits Gölevik som jag läste om i senaste Mama. Good enough-mentalitet med både kost&motion.

20130114-203015.jpg
Fredagsmys av Emma Hamberg och Anette Rosvall. Lite mysig feelgood måste jag också ha. De här donnorna gör riktigt härliga recept med mumsigheter. Det är lika viktigt med avslappnat välbefinnande på helgen som bra kost och fysisk ansträngning under veckorna.

0 tankar på “3xbokpepp”

  1. Är precis där Stina! Sätter igång med min ”efter-graviditet-och-allt-efteråt-träning” och dina inlägg om friskis, hur du mår bra och orkar med inspirerar MASSOR!

    Tack för det och GRATTIS till det nya jobbet

    Kram

    Ida, Nike & lilla Juni

  2. Vad härligt det låter! Själv är jag nog lite mitt uppe i en livskris…En personlig fråga: Känner du dig mindre stressad/mer nöjd efter jobbbytet? Eller har det med annat att göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.