Lugn och sjuk söndag

Hej då helgen!

Så var snart den här söndagen och helgen till ända. På många sätt en toppenhelg. Igår startade jag och Maja dagen med familjepass på F&S. Sedan smet Maja in i barnpassningen för sagoläsning, ritande och lekande medan jag svettades på min favoritpass. Vi fortsatte ha myslördag med sushilunch, Nötknäpparen på Operan och avlutande thaimiddag hemma hos oss med hela min familj.

Idag har det varit lugna gatan, mycket på grund av att lillen i familjen som varit febrig med den värsta skallhostan jag hört. Han har legat som en urvriden trasa i soffan hela dagen med glansiga ögon. Bara precis vid läggdags piggade han på sig så mycket att han orkade busa lite med storasyster. Stackars liten. Som tur är får han vara hemma med sin pappa hela dagen imorgon så att han kan kurera sig ordentligt.

Nej, nu är det dags att slänga morgondagens frukostomelett i ugnen innan vi avslutar ledigheten med nya Palme-serien på SVT med en kopp te.

SONY DSCSONY DSC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.