Big 2 coming up

il_570xN.404383348_29wr

En superfin tavla tror jag bestämt att min snart nya tvååring ska få i födelsedagspresent. Man får den personaliserad, med namn och uppgifter från födseln. Kommer från Etsy.com.

Om en månad fyller den lilla killen i familjen två år. Förstår ni, två. Han var ju nyss minibebis! Nu springer han, pratar och är en liten pojke. Även om jag tycker att det känns på tok för tidigt så vill vi ju ändå fira vår fina födelsedagskille. Jag tror att det blir släkten och kanske någon vän, men vi satsar nog på ett litet kalas. Det tror jag både Ebbot och gästerna uppskattar. Det kommer en tid (Maja har ju precis klivit in i den) då kompiskalas känns som ett måste. Men än så länge kan vi styra det till ett mindre kalas. Men även en sådan tillställning kräver sin planering och kalasplanering, det är något jag fullkomligt älskar. Om det bara var fantasin som satte gränser skulle ett sådant här busskalas vara sååå roligt att ordna. Men förutsättningarna, energin eller det fysiska utrymmet finns inte riktigt för ett sådant galej. Ebbot älskar bussar av alla dess slag, så en busstårta av något slag kanske kunde vara på sin plats? I vilket fall är det hög tid att formulera meny och upplägg för det kommande kalaset.

Förra året hade vi ett liknande upplägg med ett lite mindre kalas. Det var riktigt lyckat. Jag dukade upp till ett desert table och vi hade en riktigt mysig eftermiddag. Ettåringen var så nöjd med sin första födelsedag!

SONY DSC

 

0 tankar på “Big 2 coming up”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.