God morgon vardag!

20130107-073914.jpg

Ett mer festligare tillfälle, nyårsmingel i Majas rum

Efter över två veckors ledighet är det nu dags att kicka igång vardagslivet igen. Härligt! Jobb, dagis och annat fyller våra dagar. I kväll blir det storhandling, vilket är mer än välbehövligt. Vi har haft en underbar ledighet men nu är jag glad att livet ska börja rulla igen med lämning, hämtning, träning, gos och totalt utslagen mama i tv-soffan om kvällarna. Det ska bli bra att få laga vardagsmat, räkna ner till helgen och försöka stanna upp och fånga de små stunderna med barnen.

Hoppas ni får en toppenmåndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.