Nya mål och nya förhoppningar

En av favvobilderna från 2012, glada och våriga på valborg.

Förra året inledde jag bloggåret med att sätta upp peppande mål och förhoppningar inför 2012. Inspirationen fick jag från Elaine som gör så i sin blogg. Givetvis ska inte 2013 börja sämre, nu sätter jag standarden för hur jag vill att kommande år ska se ut.

Men först, en liten sammanfattning av förra årets mål:

♥ Behandla min kropp bättre. 2012 blev faktiskt året då jag hittade nöjet i att träna regelbundet. Jag märker hur mycket bättre min kropp mår om den får ta ut sig lite. Den blir starkare, smidigare och snyggare. Jag orkar mer och blir inte lika sugen på att stoppa i mig en massa skit. 

♥ Hitta balans mellan jobb, familjeliv och egen tidDet var lättare att få balans när jag arbetade deltid. Å andra sidan är jag en lyckligare tjej nu på mitt nya jobb så det väger upp. Om några månader, när jag landat i min nya tjänst, tror jag att vi får bra balans igen.

 Träffa mina vänner Det här målet är inte helt lätt att få till, det är svårt att få till dejter men de jag har haft var underbara.

♥ Var mer sparsam med mina resurser Jag har verkligen försökt göra saker som gett mig energi och sållat bort energitjuvar i mitt liv.

♥ Fortsätta ta vara på mina små pauser i vardagen. Är ju inte lika lätt när jag inte är mammaledig längre, men jag tycker att jag får små stunder på helger och kvällar som jag tar tid till.

♥ Ha måndagar som sköta om kroppenkvällAjajaj, tror inte jag fick till endaste sådan här kväll. Men ofta har måndagar varit en av mina träningsdagar, så den har ju i alla fall fått prio.

♥ Hitta på mer roliga saker efter dagis och på helgerna med barnen. Lite, men det kan bli mycket, mycket bättre.

Förhoppningarna var:

♥ Att jag ska få mer energi check!

♥ Att jag och T ska få mer tid till varandra lite check, men jag vill ha mer

♥ Utvecklas på jobbet så att jag kan få större självförtroende där check, en ny tjänst innebär massor av utveckling!

♥ Att vi alla får vara friska och glada check!

♥ Få upp fina tavlor på väggarna Räknas två? Inte, då kommer det få bli ett nytt mål.

 

2013 års mål

♥ Bli ännu mer starkare och sundare Inte tappa motivationen och verkligen gå och träna, även om det kan bli stressigt att få ihop. Ju oftare jag tränar, desto bättre mår jag. Jag vill även se till att kosten blir ännu bättre, inte en massa snaskerier i veckorna!

♥ Hitta på mer saker med barnen Gå och bada, besöka Kataach, museum och lekparker. Göra fler utflykter.

♥ Ha fler middagsbjudningar Perfekt sätt att umgås med båda vänner och familj

♥ Ha ta hand om kroppen en kväll i veckan På söndagen ska jag bestämma vilken dag det blir och vad jag ska göra.

♥ Förbereda bättre Barnens och mina kläder ska vara framtagna dagen innan, maten ska planeras och helst förberedas på helgen.

♥ Ha mer tid för kärleken i mitt liv

♥ Åka på vuxensemester en vecka med T i sommar

 

Mina förhoppningar inför 2013

♥ Bli starkare och mer hälsosam

♥ Få fast anställning i maj (har provanställning)

♥ Att vi får vara glada och friska

♥ Att vi har ett nytt boende innan året är slut

0 tankar på “Nya mål och nya förhoppningar”

  1. Gott nytt år! (lite i efterskott). jag älskar nya år och nya mål, särskilt när man i efterhand kan blicka tillbaka och se hur det blev. Tror 2013 kommer bli ett härligt år!

  2. Blir så peppad att sätta egna mål för 2013 när jag läser ditt inlägg. Ett av mina mål i år är att mitt och min blivande man har det bröllop vi drömmer om. Skulle gärna läsa dina bästa bröllopstips eller om du kan tipsa om några bröllopssajter, bilder eller länkar.

  3. Mitt=jag… 🙂 Tvåringen postade inlägget innan det var klart. Vilket färgtema tycker du är snyggast till ett augustibröllop?

  4. God fortsättning!!!

    Ska bli spännande att följa dig under 2013 🙂 Ska också sätta upp egna mål och förhoppningar. Ser dem som vägledande och om något inte funkar så är det bara att ta nytt tag.

    Ska bli jättekul att följa ert sökande efter nytt boende:-) Vi har precis flyttat till en större lägenhet och väntar på målare som kommer v 3:-) Sedan ska här inredas. I juni kommer vårt tredje barn som har visat sig vara en pojke (efter 2 flickor) så det finns mycket att se fram emot 2013.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.