Sovnytt till liten

Ebbot är i skriknde behov av pyamasar, han är på väg ur de felsta han har. Därför blev jag så glad när jag häromdagen sprang på en randig tvådelad variant i skönt material från Åhléns. Han är så söt i den och eftersom vi köpte en storlek för stort kan han ha den länge, länge. Jag älskar barn i pyamasar, de är så himla gosiga. Inne på Åhléns hittad jag även de mjukaste sängkläderna från spjälsängen i ekologisk bomullstrikå. Det känns som en väl använd, mjuk t-shirt. Helt underbart och Ebbot verkar sova så skönt i lakanen. Bra tips till er som ska köpa en gåva till en alldels nyfödd liten goding. Eller en ettåring för den delen!

0 tankar på “Sovnytt till liten”

  1. Åh Stina, jag e ledsen men läraren i mig kan inte låta bli, och jag hoppas du inte tar illa upp! Men det heter pyjamas. Sorry. Älskar bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.