Jullov i sakta mak

Den här julen har blivit en bloggledig jul. Kände att jag behövde det och har bara hängt med familjen. Så skönt med lite jullov. Mellandagarna har flutit på i en bra takt. Jag och barnen var lediga själva torsdag och fredag. I torsdags stack vi iväg till Junibacken. Vi var där när de öppnade så det var faktiskt inte alls lika mycket barnfamiljer där som jag trott. När vi gick vid tolviden var det desto mer.

Nu är pappa T också ledig, så vi har en hel veckas ledigt tillsammans alla fyra. En vecka som ska fyllas med bus, lek, nytt år och en tripp till Helsingfors för mamman och pappan (min julklapp från T).

Hoppas ni har en riktigt skön ledighet, där ute. Jag hoppas att min bloggning sätter fart igen efter nyår. Men just nu är det väldigt skönt att inte känna några måsten. Passar på att visa några bilder från Julafton. Båda barnen var bedårande söta och glada. Majas fina klänning är en ”jag kan inte lämna kvar den i butiken, den är för fin”-variant från Lindex och Ebbots söta kostym och fluga är från H&M:s For All Children-kollektion. Hur gullig är han inte i den?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.