Uppåt väggarna

20121226-180041.jpg

Hej hej i jullovet!

Bloggen har lite lugn och ro så här i juletider. Vi har idag återigen landat hemma i lägenheten. Som alltid när vi varit iväg ett tag återupptäcker vi hur fint vi tycker vårt hem är. Skrytsamt kanske, men jag trivs så bra i mitt hem. Snart kommer jag att trivas ännu mer hemma för i julklapp fick vi nämligen en soffa av svärmor! Det blir en Karlstad med schäslong som jag spanat på hela hösten. På lördag bär det av till Ikea för soffshopping. Så välbehövligt! Vår nuvarande håller nämligen på att falla isär!

Eftersom en ny sittmöbel är på väg in så tar jag tillfället i akt att inspirationssurfa lite. På min alldeles nya julklapps-IPad mini (tack alldeles för generösa pappa!) har jag precis laddat ner inspirationsappen Ideal ideas. Där hittade jag den här superfina bilden på en så inspirerande tavelvägg som jag är så sugen på att få till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.