No christmas dress?

I november beställde jag den fina, röda klänningen som jag bloggat om förut. Med över en månad kvar till jul och besked om leverans den 15 december kände jag mig lugn. Jullooken var säkrad. Men nu är det 20 december och varken klänning eller avi har dykt upp på posten. Typiskt! Så nu får jag tänka om. Jag har säkert något fint som passar i garderoben, men det vore ju kul med något nytt och den här klänningen var ju så fin, röd och julig! Men men, jag har surfat runt lite och hittat några alternativ. Något sådant här hoppas jag att jag kan komma hem med i en kasse imorgon.

H&M Kan man alltid lita på…

0 tankar på “No christmas dress?”

  1. jag beställde också den röda och den kom nästan direkt. men jag har str 40, de mindre storlekarna såg ut att vara slut.. Dumt om de säger att den ska komma den femtonde och så gör den inte det:( Bättre lycka nästa gång! Den blå klänningen är också jätte fin!!

  2. Hej!
    Vilken fin blå klänning! Den röda var också fin, men jag fastnade för modellen på den blå. Dock hittar jag den inte på H&M’s hemsida, var hittade du den?
    Mvh Madeleine

  3. MM, eller hur! Jag beställde den svarta (den röda var slut i min storlek). Leverans 15/12. Jaha, i måndags (!) står det helt plötsligt leverans i januari!!! Skitdåligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.