Lucia, dalande snöflingor och pizza

Hej hej Luciakväll! Idag har jag först haft en trevlig dag på kontoret. Det är sånt himla trevligt jobb jag hamnat på. Sjukt rolig produkt förstås och roliga kollegor. Det märks att många av dem har jobbat tillsammans länge för stämningen är så härlig. På eftermiddagen pep jag iväg för att titta på barnens luciatåg på dagis. I år hölls det utomhus medan stora snöflingor dalade ner från himlen, mer julkänsla än så blev det inte. Maja sjöng med i år, för första gången sedan hon började lussa – hittills har hon tvärvägrat. Lillebror stod mest och diggade. Han stirrade också in i föräldramassan, som om han tänkte ”varför står de där och tittar?”. Efter tåget var vi frusna allihop så vi tog med oss farmor och Jugge med oss hem för lite familjemys. Eftersom vi prioriterade att hänga lite med varandra och våra gäster, vår familj är nämligen aldrig hemma tidigt tillsammans på en vardagseftermiddag, ringde vi hem pizzor. Mums! Alla åt med god aptit och barnen fick avsluta med chokladkalender som efterrätt, det var poppis. Nu avslutar jag luciadagen i soffan med massor av tända ljus framför tvn. Mys det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.