Blir det mellandagarea?

Ja, butikerna rear ju redan nu, INNAN jul, så man undrar ju? Om det blir, eller föresten oavsett, ska jag se till att investera i lite nya träningskläder. Jag uppräckte nämligen att mina befintliga, som jag köpte för 1,5 år sedan är alldeles slitna. På Stadium finns det här fina linnet som har en färg bak och en fram från Nike. Snyggt! Och soc har blåa thights. Det vore väl tjusigt?

20121212-200014.jpg

20121212-200030.jpg

20121212-200042.jpg

Vad hoppas ni på under den eventuella mellandagarean? Vilket är drömklippet?

0 tankar på “Blir det mellandagarea?”

  1. Jag hoppas på bra rea på Ströms med snygga blusar och schyssta cashmeretröjor:-) Annars är väl COS en favvo som jag också hoppas kommer ha bra rea!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.