White christmas?

20121211-063140.jpg

Det finns väl ingen tid på året som man har på sig så mycket kläder just nu? Det är klumpiga skor, puffig dunjacka, mössa, vantar och halsduk. Idag har jag till och med jeans för att slippa frysa om benen!

Det är inte konstigt att jag drömmer mig bort mot tider med bara ben, nätta tröjor och vippiga kjolar… Den här tjusiga donnan hittade jag på
Streetstylesidan Streetpeeper, en underbar sida när inspirationen tryter. På New Yorks gator vandrade hon runt. Jag har egentligen väldigt svårt för paljettröjor, men här tycker jag ändå att det funkar fint. Den här outfiten funkar ju faktiskt nu till jul, jag skulle dra på mig ett par marinblå kabelstickade strumpbyxor och byta pumpen mot stövlar – sedan är du julredo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.