Julbord @Hasselbacken

Varje december brukar fina mamma och pappa bjuda på julbord. Ofta i Stockholms skärgård. Favoriten är Utö och deras världshus som har en helt fantastisk julbuffé och så mysiga omgivningar. Tyvärr är det ganska meckigt att ta sig dit, först är det pendel &buss ut till Årsta havsbad och sedan är det en bra tur med skärgårdsbåt. På ön blir det lite väntan och det brukar vara ganska kallt. Senast vi var där var jag höggravid med Ebbot och jag frös så himla mycket. Förra året testade vi Vaxholm istället, lite smidigare men fortfarande ett stort projekt. Så i år kände jag, men en massa annat runt omkring som nytt jobb och två små att det gärna fick bli lite smidigare julbord iår. Så jag förslog Hasselbacken på Djurgården. Och i eftermiddag var vi alltså där. Vilken fullträff! Riktigt fin mat och sååå mysig miljö. Det var lagom stort och bra upplägg med flera alternativa väger genom buffén. Jag är aaaaaldeles proppmätt! Barnen uppförde sig exemplariskt och restaurangen var väldigt familjevänlig. Bra barnpris, gott om barnstolar, barnvänligt på borden och ett litet lekrum intill matsalen när kidsen tröttnat på att äta. Perfekt upplägg med andra ord! Jag kan varmt rekommendera Hasselbacken.

0 tankar på “Julbord @Hasselbacken”

  1. Vad mysigt att bli unnad! Så himla härligt med föräldrar också, att de lyssnar och anpassar sig efter ens önskemål om hur det kan bli bäst och smidigast för alla inblandade! Nu är det bara två hela jobbveckor kvar (om du nu jobbar båda veckorna vill säga), kämpa på och vips är det jul och lite ledigt tillsammans med familjen! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.