Mysmorgon

20121205-073834.jpg

God morgon vinterland! Det snöar så ljuvligt idag, äntligen liten riktig vinter! Det enda negativa är väl att jag fick pulsa genom snön ända till tunnelbanan i rask takt, bara för att upptäcka att det inte gick något tåg förrän 15 min senare. Men vad ska man göra åt sådant?

Istället kan jag berätta att vi hade en riktigt mysig morgon imorse. Barnen var pigga under omständigheterna och Maja var extra pepp eftersom jag kom hem med en kasse från Zara med kjol, strumpbyxor och topp till henne i går. Så söt var hon, även om tröjan var i största laget. Men bättre det än tvärt om.

Dagen i övrigt bjuder förstås på jobb. Jag lär mig massor av nytt varje dag. Det är verkligen nyttigt att byta jobb! Som bonus får jag kika på härliga strandbilder dagarna i ända…

20121205-073851.jpg

0 tankar på “Mysmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.