Hello new office

20121127-181321.jpg

Bild från weheartit

Dag två på mitt nya jobb är redan avklarad. Måste säga att jag var lite lätt snurrig när jag gick hem igår. Det är så mycket att ta in, jag längtar sisådär tre månader fram i tiden, då kommer jag ha lite bättre koll. Nu är det program, arbetssätt och koder i ett enda virrvarr. Men jag blir så väl omhändertagen och idag har jag fått testköra lite.

Ikväll rensar jag huvudet lite med ett ki balans-pass så att jag är good To go imorgon. Då har det bland annat utlovats brownie-fika, mums!

Jag är nog fortfarande lite förundrad över att jag numera arbetar med resor. Bröllop var länge en del av vardagen, nu är det semester som är något jag lockar med varje dag. Från en dröm till en annan. Vilken tur jag har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.