Minilite tjuvstart på julen

Jag antar att det igentigen är inte okej att börja julpynta redan nu en vecka innan första advent, men jag kan helt enkelt inte låta bli. Måste ju få botanisera bland fredagens ikea-inköp! Så det har blivit lite pynt i silver, grått och pastell. Jag köpte så söta ljusslingor som drivs med batteri och som kan läggas där de behövs, tror de kostade runt 40 kr. En ligger på brickan som står på soffbordet och en samsas tillsammans med silvarkulor i en cylindervas. Eftersom jag var ledig förra julen kunde jag njuta till fullo, den här julen är jag orolig för att den ska springa ifrån mig nu när jag har nytt jobb och allt. Därför tillåter jag mig att tjuvstarta lite. Jag funderar på om jag ska ta fram stjärnorna i eftermiddag eller om de får vänta till nästa helg. Är fortfarande i valet och kvalet angående gran, T är inte överförtjust över tanken och jag kan hålla med om att det blir en del gissel med barr och en liten nyfiken kille så vi kanske låter bli. Vi är ju inte hemma hos oss på julafton så den kanske är överflödig.


0 tankar på “Minilite tjuvstart på julen”

  1. Vi ska självklart ha julgran och Hedvig är 19 månader till jul. Jag tror inte alls att det blir problem. Hon förstår nog snabbt att granen sticks och att mamma blir arg om man tar kulorna… Då tycker jag annat julpynt är svårare, tomtar i fönster och i hyllor och ljusstakar med mossa och roligheter som man kan pilla på….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.