Sushi & satc

Jag fick några timmar för mig själv när lillen sov en lång, skön nap och de andra i familjen var ute på egna äventyr. Jag passade på att njuta till fullo med favoriterna. Sushin kommer från vår Sushi Yama, jag tar nästan jämt samma sak – Maki Alaska. Det är rullar med avocado, gurka och lax. Jag är verkligen inget fan av crabfish så jag är så glad att ”vår” sushi har California Rolls som är utan. Idag var de extra smarriga med seasamfrön i olika färger runt om. Till sushin passade jag på att damma av min gamla Sex and the City-box. Ett tag kollade jag så mycket på dem att jag tröttnade på Carrie, Samantha, Charlotte (min favvo) och Miranda. Men nu har jag inte sett ett avsnitt på över ett år så det var trevligt att bege sig till New York någon timme mitt på dagen en regnig lördag i November.

Hela lördagen har varit en lugn historia och så ska den fortsätta. Jag har i uppdrag att laga trerätters till min kille (han ska göra samma sak för mig nästa lördag). Jag har tänkt att bjuda på en klassisk liten toast skagen till förrätt, fyllda kycklingfiléer med risotto och örtolja till varmrätt och vit chokladmousse till efterrätt. Det blir nog smaskens! Men först blir det ett bubbelbad, nice!

 

0 tankar på “Sushi & satc”

  1. Åhh är din favvo Charlotte?! Min är Samantha. Min box ser exakt likadan ut. 😉 Jag har faktiskt temavecka på min blogg nu om just Sex and the City. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.