Färgklicksstolar + köksbord in the making

Hej fredag! Vi är inte riktigt färdiga med köksgruppen ännu, bordet behöver några lager till men det tar ju så lång tid för färgen att torka så vi får vänta tills nästa barnvaktstillfälle för att få till det. Men stolarna är i alla fall färdiga och vi använder möblemanget så länga i alla fall, otålig – javisst! Stolarna blev hundra gånger bättre än vad jag vågade hoppas på, de var nästan värda allt jobb för gud vilket pill det är att måla snirkliga pinnstolar! Nu behövs bara en vas med helgblommor på bordet, det ska vi lösa i eftermiddag!

 

 

0 tankar på “Färgklicksstolar + köksbord in the making”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.