Christmas wishes: Maja

Maja christmas

Maja ska ju som du kanske vet få ett skrivbord och ett uppdaterat rum i julklapp. Hennes rum behöver passa bättre till hennes femåriga behov och intressen, nu är det mer lämpat för en mindre tjej med leksakskök som lillebror faktiskt leker mer med än vad hon gör och ett litet bordssett som nog ska sparas tills Ebbot får ett eget rum.  Därför önskar vi oss en del fina saker som kan passa med den nya stilen i rummet. Här är majas önskelista, kära släkt:

♥ Pompoms från Hemlängtan 
♥ Påsalkanset från H&M Home
♥ Klänning från KappAhl
♥ Söt ballerina (igentligen en julgransdekoration) från Åhléns
♥ Tallrikshylla från Ikea att ha fina böcker i
♥  Tavla från Lagerhaus
♥ Supersöt slinga från Blå Elefant
♥ Kaninkudde från H&M Home 

0 tankar på “Christmas wishes: Maja”

  1. Himla fina saker! Jag vill oxå önska inredning till min 4-riga dotters rum. Har du hittat något fint skrivbord? Jag letar för fullt, men hittar inget som faller mig i smaken. Skulle helst vilja hitta ett gammalt att måla härligt turkost, men hinner inte åka runt på loppisar 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.