Börjat julmysa ännu?

20121121-154718.jpg

20121121-154655.jpg

Idag hade jag ett ärende i stan innan det var dags att åka till location. Precis vid berzeliparken såg jag en disig vintersol klättra sig upp över Nybroviken. Vilken vacker stad vi har! Nästan ännu finare var det i blomsterbutikens skyltfönster. Julpyntat med rosa kulor och allt. I helgen är det jag som börjar julpynta! Lite fina blommor, några kulor och massa med ljus tänkte jag så här i början. Efter jul vill jag ju ändå plocka bort allt igen så då är det bra och börja smyga in det juliga så här en månad innan själva julafton.

Har ni börjat pynta ännu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.