pyamas

pyamas

 

pyamas by girleblogg featuring H&M
Båda barnen är i stort behov av mysiga sovkläder. Båda två har dragit iväg i längt och allt hänger på trekvarten, särskilt för Maja vars ben säkert är någon decimeter längre än förra året. Så därför står mysiga sovplagg på önskelistan. Jag tror att de får bli några fluffiga paket under granen i år. Men en sak har jag irriterat mig lite på, ingen av de stora kedjorna verkar ha någon fin morgonrock till små pojkar. När tjejavdelningen stoltserar med fina prickar och ljuva färger så showar killavdelningen med angrybirds i svart (!). Varför är det så? Svart är inte en favorit i det här hemmet, och inte angrybird, eller spindelmannen eller svampbob heller. Så om ni sett en fin morgonrock till små busar får ni gärna hojta till.
Nattkläder från vänster: Suit från Lindex, rödblåvit från Lindex, blåradigt och rödrandigt från Kappahl, morgonrock från Kappahl, mimmipyamas från H&M och sötase tofflorna från H&M.

0 tankar på “pyamas”

  1. Jag har alltid tyckt att det är svårt att hitta fina tvådelade pyjamasar… Men nu har du verkligen grävt fram säsongens skatter! Flera gånger har jag struntat i alla grälla pjs med tryck och sånt och istället köpt tights/långkalsonger och långärmad tröja och ”byggt” egna pyjamasar! Polarn o Pyret har ju förresten alltid fina sovplagg också!

  2. Varför tycker du inte att Ebbot kan ha den röda morgonrocken med prickar? Han är typ 2 år, varför är det så viktigt för dig/er att plagget finns på killavdelningen när det uppenbart finns mysiga p avdelningen bredvid? 🙂

  3. Jag tycker att POPs pyjamaser slår allt! En köpte vi när äldsta var ett, nu är han sex, och både lillasyster och kusin har använt dem. Från tvätt, på, och sen tvätt… Kanonkvalitet!

  4. Kolla på hemtex, jag har sett jättefina klassiska ljusblå/ljusgrå och vita morgonrockar för barn där. Vet dock inte om de har så små storlekar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.