White christmas

Jag är väldigt, väldigt förtjust i julen och eftersom årstiden är så förskräckligt mörk just nu längtar jag efter lite dekorationer som livar upp. Eftersom vi har väldigt mycket pasteller hemma i olika färger så känns det inte helrätt med en röd jul. Därför tänkte jag dekorera med främst silver för att det ska passa ihop med resten av hemmet. Vi har inget silverpynt, vad jag minns, så det blir till att hitta lite nytt. Inte så mycket, men några detaljer vore trevligt. Igentligen skulle jag gärna vilja ha en stor fin gran i vardagsrummet, men det kan vara svårt med en väldigt nyfiken Ebbot. Har dock inte riktigt släppt tanken ännu, så vi får se hur det blir. Jag har i alla fall hittat lite fin inspiration hos några bloggar där julen är allt annat än röd.

Det här är så smart och så snyggt tycker jag. En näve granris i en hög cylindervas och en mindre vas med kulor, nu vill jag ju inte ha gröna men jag blir ändock väldigt inspirerad av 33 shades of green!

Här är också små detaljer som ger mycket julkänsla, snygg jul hos A place to call home

…som också gjort de här fiffiga tavlorna som jag gärna efterapar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.