Stackars bloggen

20121116-080442.jpg

Inte mycket kärlek den här veckan. Jag vet inte var min bloggpepp tog vägen? Kreativiteten flödar inte direkt. Livet rusar liksom bara på. Det är jobba, ta hand om barnen, pussa på mannen, kanske träna lite, dunsa ner i soffan och tänka: blogga? Va? Vad ska jag skriva? Jag lovar er, mina fina trogna läsare att ni snart kommer få mer.

Igår träffade jag två av mina närmsta väninnor. Vi möttes via sajten familjeliv när vi var alldeles nya förstagångsmammor och vi försöker träffas och prata bort några timmar då och då. Jag säger försöker. Vi har fem barn, en tuff universitetsutbildning, jobb, överjobbande män och själva livet som ibland, eller ganska ofta, kommer ivägen. Men igår fick vi till det och fem timmar på vapiano försvann på en kvart. Jag älskar att träffa dessa damer. Dels är de klipska med vackra hjärtan och dels är det så skönt med människor som har det precis som jag. Vi befinner oss på samma plats i livet och vi kan vara ärliga och härliga men framförallt peppande mot varandra. Så imorse vaknade jag med en ny energi, vilket är ljuvligt! Jag har bara sådana vänner, det spelar ingen roll om vi ses tre gånger i veckan som vi gjorde när vi var mammalediga eller om vi ses var tredje månad som nu, vi har fortfarande lika mycket att prata om. Vänner som står kvar när livet susar på som bara dem. Har ni sådana vänner? Vårda dem ömt, gott folk!

20121116-080457.jpg

0 tankar på “Stackars bloggen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.