Kitschen update

Kitschen update

 

I helgen målade vi som sagt klart alla köksstolar och inom en framtid borde även köksbordet vara i box. Hela köket får verkligen sig ett lyft med de ommålade möblerna. Och självklart blir jag supersugen att uppdatera köksaccessoarrna. En del av dessa godingar tror jag bestämt att jag ska önska mig i julklapp – för en önskelista är det verkligen hög tid att börja slipa på. Hela vårt hem går ju i pastell med vitt som bas och märkligt vore väl om inte köket gick i samma färgskala? Jag gillar att bli glad i mitt hem och allra gladast blir jag med tiffany blue, ljusrosa, solgult, isblått och syrenlila i mitt hem! Om jag mixar det med vitt, vitt, vitt, lite grått och lite beiget blir det en perfekt kombo.
Här är kökslistan deluxe:
Bordstablett i favoritmönstret av Lisa Bengtsson, Mademoiselle, från Frapp.se.
Snyggt ”kristall”-glas från Lagerhaus.
Söt tekopp från Åhléns.
Assiett från Lagerhaus.
Prickiga servetter från Lagerhaus.
Skål perfekt för sallad från Green Gate/Syster Lycklig.
Salladsbestick från Ica Maxi.
Pippitallrik från Oscar&Cothilde.

0 tankar på “Kitschen update”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.