Fresh food

Efter en väldigt god helg kände jag behovet att rycka upp mig lite så här när en ny vecka har startat och allt. Helgen började med rostbiff, pommes frites och beanaise på Station som är det bästa lunchstället i området runt kontoret. Sedan var vi så mätta hela redaktionen att vi satt dubbelvikta och ojade oss resten av eftermiddagen. Eftersom barnen blev uppfiskade av morfar på dagis i fredags svängde jag förbi Friskis för ett danspass innan jag och T hade dejt på Olearys – där jag åt ännu mer. Lördagen innehöll varma mackor, lammkorv ståendes vid köksbänken mitt i målningen och sedan hummer & champagne till middag. Mycket trevligt! Söndagen innehöll både italiensk familjemiddag och wopper + lökringa till lunch. Just det, nämnde jag chokladen, chipsen och dippen också? Puh! Ni kanske förstår varför jag känner för en fräsch start på den här veckan? Det var ljuvligt att snaska i helgen, men det är också skönt att ge kroppen ordentlig mat som den mår bra av och behöver.

Ikväll hade jag förmånen att komma hem till mammalagad middag efter ett stenhårt skivstångpass – perfekt att ösa gärnet på måndagar efter jobbet. Bye bye helg-lunk liksom. Det blev lax, potatis, morötter och räkröra. Mums! Nu ska jag ta en sväng runt på lite matsajter och pumpa mig full med krispig matinspiraion. På Elle Mat & Vin hittade jag den här spännande soppan som jag bara måste testa, jag menar tittat på färgen!

Foto: Elle mat  & vin

Har ni några superrecept som är goda och nyttiga (som i rena, inte lightvarianter, det gillar jag inte)? Som är lätt att slänga ihop? Som barnen kanske gillar? Eller några toppenhälsobloggar som jag kan sätta tänderna i?

Ps… Sunwing resorts facebooksida länkar till mig idag, in och gilla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.