Not my day?

20121108-075001.jpg

Ingen nespresso idag…

Åh fy, den här morgonen började inte tippelitopp direkt. Jag var dödstrött när klockan ringde, masade mig upp, duschade, strök klänning (som jag inte förberett dagen innan, fy mig) och skulle precis dra upp blixtlåsen på den när det hakade ur! Agh! Nu har två av mina favvoklänningar gått sönder på samma sätt. Måste hitta skräddare i helgen. Sedan var det stört omöjligt att ha fantasi nog att sätta på mig något nytt inspirerande. Barnen var trötta, kivades och grät. Hela klänningsinsidenten gjorde att vi var sjukt sena. Tårarna brände bakom ögonen kan jag berätta när alla ytterkläder var huller om buller. Väl på dagis glömmer jag min lattetermos på hyllan och fick ringa tillbaka till dagis och be den hälla ut den. Som sagt, NOT my day! Nu är jag dock placerad på tunnelbanan, mirakulöst nog han jag med min vanliga avgång. Nu ska jag läsa lite DN, ladda om och köpa med mig en smarrig take away-latte på vägen till kontoret. Måste vända den här dagen pronto!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.