Kjolskolan del 4: Nybörjarlook

Nybörjare kjolskolan

 

God morgon och välkommen till del 4 i kjolskolan. Idag tänkte jag ta upp hur du lättast börjar använda kjol eller klänning. Du kanske är en jeanstjej av rang och känner dig för fin, för stel eller för bar med en kjol. Släpp de tankarna genast. Är de borta? Bra, för alla kan bära kjol, det gäller bara att hitta rätt modell, form och färg. För att hitta rätt finns bara en lösning: Prova, prova, prova. Jag skulle föreslå ett besök hos någon av butikskedjorna. H&M, Lindex och Gina Tricot kan alla ha fina kjolar till ett bra pris. När du hittat en kjol som du gillar är det dags att accessorera den. Om du är osäker, keep it simple. En enkel blus och heltäckande strumpbyxor gör att du känner dig mer påklädd. Här har jag matchat en pennkjol, som passar både dig med lite kurvor och som är tunnare, en hög midja ger en fin siluett. Kjolen är från H&M. Jag matchar med kappa från Ellos – kappan är det ultimata kjolytterplagget, inget är snyggare till! Täckande strumpbyxor är perfekt nu på vintern, de ger ett mer klätt intryck och är varmare, dessa kommer från Divided/H&M. Blusen är enkel med fina detaljer, den är från Lindex. Nätta flats är perfekt om du inte vill ha höga klackar. Det ger ett sött intryck. De kommer från Asos. Plocka upp accentfärgen i vöskan så får du ett enhetligt intryck, den är från Åhléns.

0 tankar på “Kjolskolan del 4: Nybörjarlook”

 1. Hej
  Brukar läsa din blogg men är inte så duktig på att kommentera. Ville bara skriva att jag tycker din blogg är så fin och trivsam! Som att läsa en härlig tidning.

  p.s, Grattis till nya jobbet

 2. Vilken bra idé med kjolskolan, är nog fler än jag som slukar åt oss av tipsen.
  Skrattar ite för mig själv för jag har varit i jogginbyxträsket och var länge lite pojkflickig med slitna jeans och hårdrocks t-shirtar under tonåren. Är nog först nu sista åren jag börjar känna mig bekväm med att prova tjejkläder även om jag inte har en susning i bland vad jag faktiskt kan ha på mig och passar i ha ha. Som du säger kjol känns inte som mig och inte bekvämt alltså man är inte fin nog att bära det även om det är snyggt. 😉
  Märkligt det där, men jätte bra att du tar upp det.
  Hoppas du bjuder på fler tips 🙂

  Kram

 3. Girle-G.R.À.T.T.I.S till nya jobbet! En önske kategori får man ha det? Vet att du inför er resa i somras skrev att du gjorde packningslistor för att lyckas packa för er alla 4 à 20 kilo! Nu står jag inför en längre resa med två Blöjbarn osv… Hur gjorde du? Hur lyckades ni? Snälla hjälp! Packa rätt är ju silver och packa lätt guld som bekant!!
  Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.