God morgon måndag!

20121105-072813.jpg

syskonprommis i helgen

Så har ännu en vecka dragit igång med dagislämningar, kaffe i termosmuggen på väg till jobbet och allt annat som hör vardagen till.

Jag har redan konstaterat art jag glömde både frukostyoghurten och hörlurarna till iphonen hemma idag. Utöver det blev det en lugn morgon utan stress. T åker mycket tidigare än oss men han hinner träffa barnen någon halvtimme. Vi har delat upp sysslorna på morgonen så att det inte ska bli så stressigt på slutet. Oftast är det ju ändå lite svettigt precis innan vi ska kliva ut genom dörren, men det blir bättre. Tills imorgon ska jag packa klart frukost- och lunchlådorna och förkoka äggen s jag äter precis efter att jag klivit upp. Kläder ska ligga redo i prydliga små högar så att vi om möjligt kan få det ännu bättre på morgonen.

Men det är ikväll först ska jag jobba hela dagen, hem och köra middagsracet och sedan har jag bokat in mig på ett nytt pass vid 19: Cirkelgym. Jag har lite gymskräck men förhoppningsvis kommer jag lära känna gymmet lite bättre efter passet.

Hoppas ni får en toppenmåndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.