Härliga helg

Åh vad det är mysigt det är med familjetid! Igår var det tjejdag, jag och Maja hade bokat upp syster för myslördag. Vi skulle gå på favvothaien och äta lunch för att sedan bege oss till Stockholms stadsmuseum. Jag och Maja var lite tidiga in till stan så vi hann med att lite storsande, lite tidningsshopping – älskar, älskar, älskar presstops utbud och brittiska inredningstidningar. Vi hade en riktigt härlig dag, trots en del bus från min dotter, hon var lite för uppspelt och då lyssnar hon inte. Jag vet inte, jag kanske ställer för höga krav på henne? Hon är ju ändå inte mer än 5. Efter några ordentliga, allvarliga snack blev det bättre och vi hann med både lek och stockholmshistoria på museet.

Väl hemma tog jag tag i lillans rum. Man fick praktiskt taget vada igenom högar av leksaker, kläder och annat som låg utspritt över hela golvet. Egentligen borde väl hon, för den goda uppfostrans skull, vara med och städa. Men jag behövde tid för ett ordentligt röj så vi förhandlade bort hennes deltagande mot lek med lillebror. Perfekt! Nu är rummet ommöblerat, luftigare och framför allt mer i ordning.  Maja blev förstås helnöjd, men jag undrar om inte lillebror blev ännu nöjdare. Så här hittade vi honom efter en liten stund, här satt han länge och pysslade och lekte själv. Så sött! Han börjar verkligen bli stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.