Mina nya kollegor

20121101-080252.jpg

Gott folk, nu tycker jag att det är dags att avslöja det jag hintat om ett tag: jag har fått ett nytt jobb!

I slutet av månaden börjar jag som skribent på Ving. Det ska bli så kul att få jobba i en ny bransch. Tjänsten är mer åt marknadsföring än vad jag har idag. Jag kommer att sakna att jobba med bröllop varje dag, men efter tre år är jag sugen på att testa nya drömjobb. Nu blir jag nästan kollega med Lollo & Bernie, vilket Maja är nöjd med 🙂

0 tankar på “Mina nya kollegor”

  1. Gratulerer så mye med nytt jobb. Spennende! Og kollega med Lollo og Bernie, fantastisk. Du blir Majas store idol nå:)

  2. Grattis! Låter jätteskoj! Brukar kolla in här nästan varje dag, har inte kommenterat förut dock. Tack för en toppenblogg, tycker du har en perfekt mix av det man vill läsa om. Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.