God morgon november!

Ny morgon, ny månad och nya möjligheter! Eller hur? Jag känner på mig att november kommer att bli en fantastisk månad. Eftersom jag bloggar från mobilen kan jag inte uppdatera månadslistan, så det blir i ett senare inlägg, men jag har tjuvkikat och det ser riktigt bra ut. Jag har också nostalgitrippat och läst november 2011:s inlägg. Då var jag mammaledig med den här underbara griseknoen.

20121101-074315.jpg
I november började vi med Anna Wahlgrens sova hela natten-kur. Tänk att den var lösningen på familjens sovproblem. Jag minns knappt hur det var nu, men under Ebbots första nio månader i livet sov jag aldrig längre än 90 minuter i sträck. Rena tortyren. Nu har vi haft ett hel år med tolvtimmarsnätter. Det är ljuvligt! Han strular aldrig med sömnen och är en genuint lycklig krabat som skrattar sig igenom livet. Om vi får fler barn, vilket jag inte kan låta bli att hoppas på, kommer jag att sätta in kuren i ett mycket tidigare skede. Sovande bebisar ger lyckliga föräldrar, så är det bara.

I november hade jag även Maja-tid, något som är så viktigt har jag märkt. I helgen som var hade vi mamma-maja-mys och till helgen är det dags igen, då har vi dejt inbokad med moster.

20121101-075120.jpg

I slutet av förra november började jag julladda. Jag ser fram emot att göra samma sak i år. Igår drack jag säsongens första julmust och iår vill jag maxa den glittriga högtiden,

20121101-075332.jpg

0 tankar på “God morgon november!”

 1. Dum fråga kanske men eftersom jag inte fått svar på den på annat håla så frågar jag dig hur du gjort för att blogga från mobilen?
  Jag flyttade min blogg hit till LSB i aug från att bloggat i wordpress.org utan att varit knuten till nått bloggnätverk. Och då kunde jag blogga från mobilen och lägga in egna annonser osv men nu funkar ingenting vilket är så frustrerande. Jag kan inte koppla ihop bloggen med min iPhone och vet inte vad jag gör för fel.
  Så nu när jag såg att du bloggar från mobilen blev jag ju nyfiken på hur du gjorde, vad har jag missat typ ha ha 😉

  Kram

  1. Jag bloggar via wordpress-appen. Jag kan endast göra inlägg och inte ändra andra saker. Har du provat att ta bort ditt gamla konto och ominstallera? Jag är tooootalt borta när det gäller sådan här, så det var nog bara tur att jag lyckades. Hoppas det funkar för dig och kul att du gillar kjolskolan.

   1. Okej har inte provat sen jag flyttade till Norge så jag ska ta och ladda ner appen till min nya mobil och prova så får vi se om jag får till det 🙂
    Har ingen jätte koll påalla inställningar heller men man lär sig väl 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.