Bowling, 3D-film och key lime pie

20121031-075533.jpg

Hej hej bortglömda bloggen! Det var inte meningen att inte blogga på så många dagar. Tiden räckte bara inte till. Har istället utnyttjat lite av Storstadens nöjesutbut. Här kommer två supertips till barnfamijen:

• Gå och se en 3D-film på Filmstaden Sergel. Dels är det helfestligt att se sakerna poppa ut från duken (ja, det var första gången för mig). Vi såg Tingeling, den passar bra till mindre barn. Dels kan man i vissa salar boka bonusstolar. Lite mjukare, mer benutrymme och möjlighet till att fälla bak ryggstödet – lyx!

• Ta med familjen, eller gör som vi gjorde och kärleksboostade tillsammans på datenight i måndags, och bowla & dinera på Marions Gastro dinner på Kungsgatan. Det är ett riktigt snyggt ställe som ser ut som en femtiotalsbowlinghall och amerikansk diner. Jag och T hade en sån mysig dejt ( jag hade bokat i hemlighet och avslöjade vår happening på måndagsmorgonen – mycket uppskattat). Vi bowlade en timme och åt sedan bästa hamburgarna och godaste key lime pien- nästan bättre än min egen. Mums! Även om stället är perfekt för en romantisk têt-a-têt passar det även som en familjgrej. Man kan välja att fälla upp vallar på banorna när barnen ska spela och det finns både klot och skor som passar kidsen. Jag är så sugen på att ta med Maja dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.