Good morning pancake!

Åh vad toppenmysigt det är med helg! Den här veckan har varit omtumlande, minst sagt. Jag kommer snart att avslöja vad som tar upp massor av tankar, allt ska bara falla på plats först. Men nu är det helg och vi är leeeeeediga. Jag missade helt att handla frukostmat igår så jag fick verkligen klura imorse när jag hade två hungriga barn kring benen. Som tur var hade vi lite mjölk och några ägg, så det fick bli pannkaka. Mycket populärt! Lillen åt fyra och storan sex! Vi åt dem med farmors hemkokta jordgubbssylt på bär som hon och Maja plockade tillsammans i somras.

Idag har vi inga storslagna planer. Maja ska få följa med pappa och hälsa på farfar. Jag och Ebbot ska köpa vinterskor till honom. Annars blir det en lugn och skön lördag. De allra bästa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.