Converse, hej då?

20121025-073031.jpg

Sportar conversen idag, det blir nog sista gången 2012.

God morgon torsdag!
Det märks verkligen att vintern närmar sig med stormsteg. Tycker det är kallare och kallare varje morgon nu. Är så nöjd över att låta barnen starta overallsäsongen igår, så att de slipper frysa. I helgen står vinterstövelfix på checklistan. Med alla andra…

Annars bjuder dagen på jobb förstås och en trevlig lunchdejt med fina Anna. Det blir en bra dag!

20121025-073044.jpg
Känner mig som plupp med min flufflugg idag.

0 tankar på “Converse, hej då?”

  1. Kör med Converse idag. Konstaterade också att det nog är sista gången, brr! Elliot har fått ha skalbyxor på dagis + vinterjacka men idag åkte termosar ner i väskan också. Och igår inhandlades vinterkängor. Ja, nu ÄR det tusan snart vinter alltså.. Ha en bra dag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.