Hattfnatt!

hattfnatt

 

Jag ska erkänna, jag är särskilt förtjust i hattar. Tyvärr glömmer jag bort detta faktum titt som tätt. Men när jag ser en fin huvudbonad på någon annan påminns jag om min fascination. Därför tänker jag se till att min hattgarderob blir lite rikare. Den här söta varianten kommer från Topshop. När jag träffade T hade jag en så söt gammelrosa klockhatt som jag av någon anledning förla/slängde/ratade. Nu ångrar jag mig förstås. Den hade varit så perfekt nu! Men, men. Så nu ska jag kika efter en ny fin hatt till mig i novemberpresent. Det är väl en bra deal? Det fina kollaget har jag gjort på Polyvore, världens bästa grej för oss bloggerskor som inte har photoshop. Klänningen kommer från H&M och skorna från Asos. Skorna skulle passa så bra i min skogarderob, nätta och söta blir de perfekta att bära de dagar jag inte ids att klappra runt i högklackat. Vill ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.