Majas rum 2.0

Stora flickan i familjen blev plötsligt väldigt stor. Därför är hennes flickrum i stort behov av uppdatering. Jag har hela sensommaren och hösten närt en önskan om att göra om därinne och jag undrar om hon inte ska få ett nytt rum i julklapp? Rensa ut baby och småbarnsleksakerna och investera i lite stortjejsgrejer. Jag tänker närmast på ett skrivbord, en läsfotölj och lite fina detaljer. Jag spinner vidare och tar tacksamt emot tips på hur jag kan uppgradera rummet. Hur gjorde ni när det blev dags för skrivbort, etc?

Fin print från Etsy.com, skrivbord från Ikea och barnrumspinspiration från Family Living.

Publicerat i Maja:

0 tankar på “Majas rum 2.0”

  1. Ed har precis det skrivbordet och det funkar finfint och tar inte för mycket plats. I helgen fick vi in en bokhylla bredvid också. Och så fick han välja färg när vi målade om rummet i somras (det är turkost). Fast just det draget var väl så där…han har velat byta färg ungefär 15 gånger sen dess, haha. Killarnas rum är ganska litet så jag har satsat på bra förvaring. De har två Stuva-bänkar med lådor från Ikea (det går i två plastbackar som jag inte minns namnet på i varje) + en bokhylla från samma serie. Sen älskar jag deras våningssäng ”Kid elementvåningssäng” från finska Sieva som har 6 lådor under också. Perfekt att de själva kan nå allt och i alla fall i teorin städa själva 😉

  2. Jag hämtar alltid massa inspiration från styleroom.se. Linnéa ska få ett skrivbord i julklapp och min tanke just nu är att höga upp sängen till loftsäng och ha skrivbordet under. Vi får se om det blir verklighet.

  3. Livia fick ett skrivbord i augusti. kikade på det du klippt in men det var alldeles för litet! Köpte en tvåmeters skiva med röda ben till. Plats för en kompis vid pyssel och senare alla skolböcker! supernöjda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.