Efter träning-snacks

20121023-212943.jpg

Har slagit mig ner framför säsongsavslutningen av Svenska Hollywood efter en lång dag på högsta växeln. Dagen började som vanligt kvart i sex sedan rullade den liksom på. Fullt ös på jobbet, vi har massor att göra. Stressade hem och hämtade barnen, fick leverera maten supersnabbt till hungriga barn innan det blev lite plock, damsugning, bad av barn och sedan saga i soffan. Där blev jag avbytt och kunde sticka iväg till mitt egopass, lugna här-och-nu ki balanspasset. Så nu är jag lugn igen. Och mätt efter lite kvällssnack. Har gjort piroger till imorgon lunch, provade dem nu, mums! Hittade även kokosvatten i affären som jag hört så mycket gott om. Men alltså, ska det smaka kallsup? Blä!

0 tankar på “Efter träning-snacks”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.