I min inspirationsmapp

Efter en smått omtumlande dag – berättar mer om det en annan dag, har jag sjunkit ner i soffan och inspirationsurfar lite. Jag vill så gärna flytta till något större. Gärna ett radhus! Det blir ingen flytt förrän om något år, but a girl can dream, don’t you think? Så jag hittar fina bilder på snygga lösningar på webben och dreglar, längtar och planerar lite. Tills vi en dag får många fler kvadrat att inreda…

Jag ääääälskar den här hallen med så härlig tapet och en ärtgrön dörr. Jag ska minsann ha en färgglad dörr i vårt nästa hem, det är sjukt snyggt!

En inbyggd bokhylla känns amerikanskt och jag önskar mig en sådan någon gång. En söt Emma-fotölj får gärna stå i min läshörna.

Härlig mix! Jag älskar att de har en parkbänk inomhus.

0 tankar på “I min inspirationsmapp”

  1. Fortsätt inspirera! Vi har precis köpt hus och jag har kört fast i det traditionella vad gäller väl av tapeter och färger.. Vill hitta det där extra som gör att vårt hus blir mer vi och inte typ ikeakatalogen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.