Älskade barn!

Nu måste jag få skryta lite. Mina fina barn är så otroligt fina med varandra. Kärleksfulla, generösa och vänliga. Det är klart att de kivas ibland, precis som alla syskon gör. Men sedan båda började förskola efter sommaren – Maja har ju förstås varit där ett par år, så har en annan harmoni lagt sig i deras relation. Maja inkluderar Ebbot mycket mer och Ebbot, han fullkomligt avgudar sin storasyster. Jag hoppas deras relation får fortsätta genom livet på samma fina sätt. Tänk att de två ska bli vuxna en dag, det är svårt för mammahjärtat att förstå. Jag ser fram emot alla faser vi ska uppleva tillsammans. Tack för att jag får vara er mamma!

0 tankar på “Älskade barn!”

  1. Vilken underbar bild! Känner igen syskonkärleken.. har storasyster på 4 1/2 & lillebror på 1 1/2 och de älskar oxå verkligen varandra. För det mesta får väl tilläggas ;). Att det bara kan finnas sån kemi mellan dem. Underbart!
    Nu har jag kommit på vad jag vill ha hjälp med ang kjol/klänning. Att inte känna mig så uppklädd utan bara lite vardagsfin. Du lyckas med det men jag känner mig bara inte riktigt bekväm. Hmm… btw så är jag impad över din ”klänningskola”.

    Ha en bra dag!

  2. Härligt! Och grattis till ett bra mammajobb (och pappan också såklart)! För nej, det är faktiskt ingen självklarhet att barnen njuter av varandra och varandras sällskap och att de är kärleksfulla och snälla mot varandra. Det beror såklart jättemycket på dig och pappas relation och uppfostran, hur ni agerar mot varandra och andra människor. Så slå dig själv på bröstet och var stolt över att du lyckats himla bra med mammajobbet! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.