Kjolskola del 3: Tight klänning

tight klänning

 

Ny lektion i kjolskolan, den här handlar faktiskt inte om en kjol utan om en klänning, i den allra tightaste modellen. Det finns en hemlighet du behöver känna till för att kunna bära en sådan här klänning, spanx! Jag har en bodyshaper från Lindex, inte helt olik den här från Trinny & Susannah/Halens.se. Den håller in, slätar ut och ger en perfekt grund över en tight klänning. En sådan här hel variant med ben ger inga veck mitt i som en gördel eller ett par formande underbyxor kan göra. Med en sådan får du självförtroende att bära upp en wawawoom-klänning. Jag är nöjd med min kropp och min form, men efter två barn är magen mjukare och en shaper hjälper mig att hålla den på plats. Bär den tighta klänningen till klackar, då får du automatiskt bättre hållning, snyggare ben och rumpa. Så här skulle jag matcha den här tjusiga klänningen från Oasis med heels från Brandos, kofta från H&M, halsband från by Marlene Birger och übesrnygg väska i oxblodsfärg från J Crew.

0 tankar på “Kjolskola del 3: Tight klänning”

    1. Jag har inte heller så mycket put (mer än dig dock, hehe) men spanxen ger en slätare siluett. ”Hela” Hollywood använder ju sånt under sina galastassar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.