New do 2.0

God eftermiddag lördag!

Jag har spenderat förmiddagen hos min fantastiskt duktiga frisör på Salong Blond och blev just lite blondare och kapade lite till. Minns ni hur jag drömde om Michelle Williams superfina frisyr? Idag slog jag till! Vad tycks? Inte jättemycket kortare än sist, bara en kortare form. Jag är väldigt nöjd! Nöjd är jag också med klänningen från Joy. Kan verkligen varmt rekommendera den webbutiken, tänk bara på att kläderna är något som i storleken, så mät ordentligt och jämför med deras storlekstabell. Båda klänningarna och blusen är i superkvalitet och sitter så snyggt på!


0 tankar på “New do 2.0”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.