Freeeeedag it is!

Honeycombs från Mokkasin ger helgfeeling, hoppas godingarna kan flytta in hos oss snart.

Hej hej! Veckans andra vab-pass blev det idag. Har tagit hand om en febrig Ebbot mest hela dagen. Nu är han näst intill feberfri, hoppas det håller i sig så. Lilla skrutt, jag blir ju så orolig när du inte är kry. Och jag har inte direkt varit employe of the week om man säger så, med tanke på att jag vabbat två dagar. Suck att man a-l-l-t-i-d ska få så dåligt samvete när man ringer det där samtalet till chefen. Känner ni likadant?

Helgen har vi i alla fall kickat igång på eftermiddagen. Lite mys, middag och nu brinner ljusen i en hyfsat undanplockad lägenhet. Ikväll gör vi det lätt för oss. T köper med sig sushi hem och vi skålar i lite bubbel. Den här veckan har tagit musten ur mig. Barnen har varit hängiga, vi har haft mycket kvällsaktiviteter, sitter i lämning på jobbet och så var det där samvetet som gnager. Ska bli trevligt med två dagars avkoppling. Imorgonbitti ska jag slå mig ner i frisörstolen för några timmars egotid. Lite skvaller. Lite ny färg i håret. Så skönt. Ska se till att köpa med mig något mumsigt att fika på. Annars har vi en tom lördag framför oss. Alltid lika härligt.

Vad gör ni i helgen?

0 tankar på “Freeeeedag it is!”

 1. Hej Stina!
  Sällan jag skriver nuförtiden… Läser din blogg i rss-Reeder och då blir det inte lika naturligt att kommentera. Men jag läser allt och tycker om din blogg så mycket!!!

  Vet precis hur det är med vabbandet.., och jag jobbar deltid och får kommentarer då och då när jag kilar hem ”ska du redan gå?” Och så får man förklara… Man har ju verkligen RÄTT att gå ner i tid och självklart att ta hand om sjuka barn, men ändå är det då känsligt…

  Ikväll ska vi äta fisksoppa, imorgon besök hos bästa vännerna i Eskikstuna och på söndag har mannen födelsedag!!!!

  Hoppas ni får en skön och frisk helg!
  Kram från Mia och gamla frubly-bloggen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.