Vabfrukost

Lilla sessan är inte alls sig själv. Hon klagar på huvudvärk och har lite feber. Så det fick bli vabb idag för mig. Inte kul att missa en hel arbetsdag, men det ingår ju som bekant i föräldraskapet. Och det känns ju aldrig bra när ens skatt inte mår bra. Nu ligget hon i soffan och tittar på Madicken så jag passar på att kika in här och säga hej! När man är sjuk ska man skämmas bort tycker jag, det är den bästa medicinen. Därför fixade jag extra fin frukost imorse när Maja bad om mat för första gången på mycket länge. Hon önskade själv vad hon ville ha, som tur är var jag på Willys och fyllde på förråden, kyl och frys igår så vi hade mycket gott att välja på. Och oj, förresten vad mycket b-i-l-l-i-g-a-r-e det blir på Willy än Ica Maxi även om de senare är en mycket trevligare butik. Inte en femhundralapp extra per handling-trevligare, men ändå. Jag dukade i alla fall fram frukost på varsin bricka, Maja fick ost- och skinksmörgås och kvarg från Danonino med mjölk. Jag hittade prinsessrussin, men de ville hon tydligen inte ha så de får lillebror peta i sig. Jag njöt av surdegsbröd med grönt, skinka och ost. Till det blev det så gott ägg (nöstintill perfekt kokt) och en latte. Så mysigt att bara vara jag och Maja i soffan framför tvn. Nu får ni hålla tummarna för att hon mår bättre snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.