Önskelista: Drömlook i höst

Wishlist october

 

Här är min drömlook just nu! Jag älskar klänningen som jag såg i Ellos julkatalog som kom i brevlådan igår. Jag ska nog belöna mig med den när jag når ett visst mål jag har (förlåt om jag är hemlig). Jag tror på att sätta upp mål i vardagen och belöna mig själv med små ting eller upplevelser när jag ror projekten i hamn. Den här fina vippklänningen får nog bli en just sådan treat. Jag skulle matcha den med en värmande cashmeretröjan från H&M. Jag gillar stylingknepet med en tröja över en klänning, tyvärr äger jag bara koftor så jag är på någon slags tröjjakt. Skorna från H&M har jag bloggat om förut, tyvärr tycks inte deras skor vara gjorda för mina fötter, de passar sällan. Ändå kan jag inte släppa dem i tanken. Väskan kommer från Åhléns och jag tycker att den är überchic!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.