Weekend snapshots

20121015-080334.jpg

God morgon nya veckan! En ny vecka som började med en krasslig Maja, musten gick helt ur igår efter kalaset och hon fick hög feber. Nu är den nästan borta men hon är ändå hemma. Eftersom den här maman sitter i toklämning på jobbet fick vi pussla ihop dagen med hjälp av min snälla syster.

Helgen har varit innehållsrik men ändå gått i ett lungt tempo – förutom kalastimmarna dock. I lördags skrotade vi mest omkring. Stekte amerikanska pannkakor till frukost, pysslade hemma och hade det bra. På eftermiddagen tog jag med min son på en solig höstpromenad till plantagen för lite blomstershopping. De hade redan fått in julsakerna! Lite tidigt även för en christmaslover som jag, eller? Hemma igen fick jag inredningssug. Så jag rensade lite i sovrummet och fick äntligen upp pompomsen som jag köpte i Amsterdam i våras. De är stora och fina!

Den här veckan bjuder bland annat på storhandling, föräldramöte och middagsdejt med tjejerna. Och lite träning på det. Det blir en bra vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.